Hogedrukreiniging Harderwijk

Spinvrij

Werkwijze bij Spinnenoverlast

Last van spinnen, spinnenwebben en/of vervuiling door spinnen? GGS Service helpt u snel en op een milieuvriendelijke manier van uw overlast af. De behandeling doen we in drie snelle stappen:

Stap 1. Verwijderen webben en nesten

Wij verwijderen eerst handmatig alle spinnen en spinnenwebben van het te behandelen object. Hierdoor is de buitenruimte volledig schoon. De spinnen worden terug gezet in de groene zone.

Stap 2. Inspuiten noodzakelijke plekken

Als de buitenruimte schoon van spinnenwebben en nesten is, behandelen we alle noodzakelijke plekken. Dit doen we met een nevelspuit. Er komt een beschermlaagje op alle plekken waar spinnen zich kunnen bevinden of hun nest maken wat de vervuiling veroorzaakt.

Stap 3. De eindcontrole

Na de spinnen, spinnenwebben en nesten te hebben verwijderd en het aanbrengen van de beschermlaag voeren we een eindcontrole uit. Spinnen en insecten zullen hierdoor voorlopig niet terug keren en geen vervuiling meer veroorzaken.

De beste tijd voor een behandeling

Vanaf april tot het moment dat het weer gaat vriezen komt de meeste overlast voor. Om de overlast te voorkomen kunt u het beste preventief te werk gaan. Dat wil zeggen dat we nog vóór het spinnenseizoen langs komen om een behandeling te komen uitvoeren. Zo hoeven de spinnen/web en hun uitwerpselen niet verwijderd te worden en is uw leefomgeving meteen vanaf de start van het seizoen beschermd.

Het is verstandig om in het naseizoen (vanaf augustus) nogmaals te behandelen. In de wintermaanden maken de spinnen namelijk nieuwe nesten. Als u de behandeling niet laat uitvoeren heeft u in het voorjaar weer overlast.

Langdurige bescherming tegen organische vervuiling van de spin

Na gebruik van ons product zijn de behandelde oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnen en hun vervuiling. Hoe lang de impregnerende werking in stand blijft is afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie. Laat in de juiste periode de behandeling aan uw buitenruimte uitvoeren. Met slechts 2 behandelingen heeft u het hele seizoen geen overlast en vervuiling van de spinnen meer. De behandeling heeft als bijkomend voordeel dat schilderwerk langer mooi blijft en niet aangetast wordt door uitwerpselen van spinnen en andere insecten.

Tips

Maak voordat de we langskomen uw houtwerk nog even grondig schoon. Als u het daarna pas doet verwijdert u de beschermlaag.

Wacht na de behandeling tenminste 24 uur met het wassen van de ramen en gebruik daarvoor geen hogedrukreiniger. Deze spuit het product uit de hoeken, kieren en naden weg, waardoor de werking vermindert.

Het werkgebied

Ons werkgebied omvat de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Binnen deze provincies komen wij graag langs om de overlast van de de spinnen, spinnenwebben en vervuiling voor te zijn of op te lossen. Ook zijn wij inzetbaar in de anderen delen van Nederland voor grote projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij werken met een biologische afbreekbaar product

Spinnen zijn beschermde insecten in Nederland en mogen daarom niet met gif bestreden worden. Spinnen worden opgegeten door vogels, die ook dood zouden gaan als er met gif gewerkt wordt. Daarnaast zijn chemische antispin middelen sterk belastend voor het milieu en zeer schadelijk voor mensen. Wij werken uitsluitend met een milieuvriendelijk product. Wij helpen u graag van uw spinnenoverlast af, maar wél op de juiste manier, die bovendien net zo effectief is als het gebruik van gif. Wij maken uw leefomgeving buiten geheel spinnen, spinnenweb en vervuiling vrij.

Ons product is veilig voor mens, dier en milieu

Het product dat we gebruiken is 100% biologisch gecertificeerd en valt onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid van het Ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport. Het product bestaat voornamelijk uit organische natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten en is in water oplosbaar. Na een behandeling met dit product blijft het ongeveer 6 maanden beschermd. De beschermlaag die we aanbrengen zorgt ervoor dat de overlast/vervuiling verleden tijd is. Daarnaast wordt schilderwerk door het product beschermd tegen uitwerpselen van spinnen en andere insecten.

Alle productkenmerken van ons product

Door de jaren heen is ons product uitgegroeid tot een krachtig wapen tegen insecten. Hieronder leest u alle productinformatie.

  • Ons product is géén bestrijdingsmiddel en is niet giftig
  • Ons product is oplosbaar in water, goed biologisch afbreekbaar
  • We hebben voor ons product geen spuitlicentie nodig
  • Het product heeft geen etsende werking op o.a. glas, gegalvaniseerd materiaal, aluminium, kunststof, RVS, rubber, chroom en porselein
  • Ons product is transparant en beschermt tegen atmosferische organische vervuiling. Waaronder insecten vervuiling.
  • Ons product is 100% biologisch afbreekbaar
  • Ons product zorgt ervoor dat de ruimte langdurig beschermd blijft tegen spinnenoverlast.
  • Ons product is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren

Spinvrij