Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Raalte

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Raalte.

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf in Raalte en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Raalte.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Raalte of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Raalte?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Schoonmaakbedrijf Raalte inschakelen

GGS Service heeft als schoonmaakbedrijf Raalte opgenomen in haar werkgebied. De voornaamste reden hiervoor is dat wij snel ter plaatse kunnen zijn mochten er onverwachte schoonmaakklussen zijn. Persoonlijk contact met klanten vinden wij van groot belang, dus neem vandaag nog contact met ons op en wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen. U kunt dan uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat wij in kunnen spelen op uw verwachtingen.

Glazenwasser en gevelreiniging Raalte

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Raalte.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend gratis advies of prijsopgave aan!