Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Putten

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Putten.

Wie voor een goed schoonmaakbedrijf in Putten en omgeving afzoekt, zal snel uitkomen bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Putten.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Putten of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Putten?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Glazenwasser en gevelreiniging Putten

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Putten.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.