Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Lelystad

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Lelystad.

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf in Lelystad en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Lelystad.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Lelystad of elders: neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaakbedrijf GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Lelystad?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Glazenwasser en gevelreiniging Lelystad

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst voor in de gemeente Lelystad. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Werkgebied schoonmaakbedrijf GGS Service

GGS Service richt zich als schoonmaakbedrijf voornamelijk op de steden en dorpen in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Inmiddels hebben we tevreden klanten in onder andere Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Putten, Nijkerk, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Zeewolde en Lelystad. Zit uw bedrijf in één van deze steden of bent u ergens in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GGS Service.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Lelystad.

Bel 06-39759855 of vraag online een offerte aan.