Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Ermelo

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Ermelo.

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf in Ermelo en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Ermelo.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Ermelo of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Ermelo?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Schoonmaakbedrijf Ermelo inschakelen

GGS Service heeft als schoonmaakbedrijf Ermelo opgenomen in haar werkgebied. Op die manier zijn wij in staat om snel bij u langs te komen voor iedere schoonmaakklus. Voor een schoonmaakbedrijf dat aan al uw eisen voldoet hoeft u niet meer verder te zoeken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij van groot belang, dus neem vandaag nog contact met ons op en wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen. U kunt dan uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat wij in kunnen spelen op uw verwachtingen.

Schoonmaak Ermelo

Schoonmaakbedrijf GGS Service kan ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, gymzalen en bedrijven voeren wij ook opdrachten uit voor woningcorporaties en vereniging van eigenaren.

Glazenwasser en gevelreiniging Ermelo

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Ermelo.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.