Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Elburg

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Elburg.

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf in Elburg en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Elburg.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Elburg of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Elburg

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Glazenwasser en gevelreiniging Elburg

GGS Service Elburg heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen  en de gevelreiniging.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Elburg.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.