Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Deventer

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Deventer.

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf in Deventer en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Deventer.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Deventer of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Deventer?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Graag maken we samen met u een afspraak om de werkzaamheden die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten gebeuren zo in te plannen dat deze passen in uw schema. Heeft u specialistisch werk zoals gevelreiniging of glazenwassen? Dan kunt u ook periodiek bij ons terecht!

Glazenwasser en gevelreiniging Deventer

GGS Service heeft als schoonmaakbedrijf professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Deventer.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.