Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Barneveld

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Barneveld.

Wie voor een goed schoonmaakbedrijf in Barneveld en omgeving afzoekt, zal snel uitkomen bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Barneveld.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Barneveld of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Barneveld?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Glazenwasser en gevelreiniging Barneveld

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Wij krijgen met regelmaat de vraag of wij ook een schoonmaakbedrijf voor particulieren zijn? Hier kunnen we u in gerust stellen. Ook particuliere klanten zijn bij GGS Service meer dan welkom. Heeft u hulp in huis nodig of kunnen we u helpen bij gevelreiniging of als glazenwasser? Neem dan contact met ons op.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever! Zo werkt GGS Service schoonmaakbedrijf in Barneveld.

Bel 06-39759855 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.