Hogedrukreiniging Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

GGS Service is al ruime tijd actief in de omgeving Amersfoort.

U zoekt een goed schoonmaakbedrijf in Amersfoort en de nabije omgeving? Dan komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf GGS Service. Dit kwaliteitsbedrijf verzorgt al jarenlang het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcoöperaties in de gemeente Amersfoort als schoonmaakbedrijf.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Amersfoort of elders: neem vandaag nog contact met ons op! GGS Service kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen.

schoonmaakbedrijf amersfoort
hogedrukreiniging amersfoort

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Amersfoort?

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Schoonmaak Amersfoort

Schoonmaakbedrijf GGS Service kan ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, gymzalen en bedrijven voeren wij ook opdrachten uit voor woningcorporaties en vereniging van eigenaren.

Heeft u voor een goed schoonmaakbedrijf in Amersfoort helemaal afgezocht? Bent u specifiek op zoek naar een glazenwasser of gevelreiniger? Dan kunt ook contact opnemen met GGS Service. Wij voeren verschillende schoonmaakwerkzaamheden zowel éénmalig als periodiek uit

glasbewassing amersfoort
glazenwasser amersfoort

Glazenwasser en gevelreiniging Amersfoort

GGS Service heeft professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging.

Geen klus te klein of te groot in Amersfoort

Gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers van ons bedrijf kunnen elke klus aan of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoorruimte of het opleveren van een hele woonwijk. Geen klus is te groot of te klein voor GGS Service schoonmaakbedrijf in de omgeving Amersfoort.

schoonmaak amersfoort