Hogedrukreiniging Harderwijk

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging Harderwijk en hogedrukreiniging Gelderland

Heeft u voor kwalitatieve hogedrukreiniging Gelderland en Harderwijk en omgeving afgezocht, maar geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Bel dan met GGS Service schoonmaakbedrijf Harderwijk, uw specialist in gevelreiniging. De gevel, parkeerplaats en stoep is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft daarom een grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf of woning. Kortom, heeft u naar een grondige gevelreiniging Harderwijk en Gelderland afgezocht? Dan bent u bij GGS Service aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf GGS Service is al jarenlang de specialist in hogedrukreiniging. Daarbij zijn vooral zaken als veiligheid en kostprijs van essentieel belang.

Hogedrukreiniging-1

Gevelreiniging Harderwijk

Wilt u uw gevel laten reinigen door een professioneel bedrijf dat garant staat voor een geweldig resultaat? Dan staan wij u graag te woord. Onze specialisten hebben veel ervaring in het reinigen van gevels in de omgeving Harderwijk. Daarbij richten we ons voornamelijk op de steden Amersfoort, Zwolle, Lelystad, Almere en Apeldoorn. Wij gaan altijd grondig te werk, een gevel reinigen is één van onze expertises. We zorgen er dan ook altijd voor dat u een gevel krijgt die er na de behandeling als nieuw uit ziet.

Grafitti verwijderen omgeving Flevoland, Gelderland en Overrijssel

Naast het reinigen van gevels en stoepen met behulp van hogedrukreiniger zorgt schoonmaakbedrijf Harderwijk GGS Service er ook voor dat gevels beschermt worden tegen graffiti en andere ongewenste creatieve uitingen. Daartoe doen we in Flevoland en Gelderland een groot aantal klussen om graffiti te verwijderen van panden en gebouwen.

GGS Service verwijdert graffiti door middel van het inzetten van professionele hoge druk units met water boven het kookpunt
(± 130 °C). Hierbij wordt het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust en met goedkeuring van de gemeente graffiti verwijderd kan worden. Indien nodig zal het afvalwater door GGS Service worden opgevangen en worden afgevoerd volgens de wettelijke regelgeving.

Voor alle uitvoerende gevelonderhoudswerkzaamheden geldt dat veiligheid voorop staat. Wij voeren het gevelonderhoud uit conform de Arbonormen en de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is. Onze gevelreinigers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en schoonmaak certificaten.

Hogedrukreiniging Harderwijk

Kosten hogedrukreinigen

De kosten voor het reinigen met het hogedrukreinigen hangen sterk samen met het formaat van uw bedrijfspand of woning. Mocht u geïnteresseerd zijn in een prijsopgave, dan kunt u het beste bellen met 06-39759855. Ons team zal aan de hand van de gegevens van uw gebouw een inschatting maken van de kosten en eventueel een afspraak met u maken.

Hogedrukreiniging Gelderland