Hogedrukreiniging Harderwijk

Glazenwasser Raalte

Heeft u voor een glazenwasser Raalte geheel afgebeld? Bel ons! Ramen zijn er om door te kunnen kijken en het is vervelend als deze niet helder zijn. Als de ramen van uw kantoorpand of uw winkelruiten schoon  zijn, dan staat dit verzorgd en representatief. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Ook bij u thuis is het natuurlijk prettig om schone ramen te hebben, zonder stof van buiten of vlekken door de regen. Om uw ramen goed schoon te houden bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in de omgeving van Raalte. U wilt hiervoor graag een schoonmaakbedrijf dat zorgt voor streeploze ramen die weer een tijdje mee kunnen. In dat geval zit u bij GGS Service precies goed.

Deskundige glasreiniging

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf Raalte? GGS Service verzorgt al jarenlang schoonmaakwerkzaamheden op allerlei verschillende gebieden. Wij gaan iedere schoonmaakklus aan en gaan altijd zorgvuldig te werk. U kunt vertrouwen op de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd op het gebied van glasreiniging. Zij beschikken over de juiste kennis en middelen om elk raam weer stralend schoon te krijgen. Tijdens deze werkzaamheden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Er wordt dus zo min mogelijk gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen. Ook wordt altijd rekening gehouden met de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving.

Glasbewassing Raalte – Hoe doen wij dat?

Glazenwassers van GGS Service Raalte werken op de reguliere manier, met een ladder, als dit mogelijk is. Bij een hoogte van meer dan 9,5 meter kan geen gebruik worden gemaakt van een ladder. Dan zal een hoogwerker worden ingezet om alle ramen goed te kunnen bereiken. Naast de traditionele manier van glazenwassen maken we bij GGS Service ook gebruik van de Telewash Methode. Hiervoor wordt mineraalvrij water gebruikt, dat zorgt voor een optimaal resultaat. Deze methode van glazenwassen kent een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld geen reinigingsmiddelen nodig en blijven de ramen langer schoon. Niet alleen ramen kunnen met de Telewash Methode worden gereinigd, maar bijvoorbeeld ook kozijn en lichtbakken. Daarbij zorgt deze methode ervoor dat ook glas op moeilijk bereikbare plekken kan worden bereikt.

Glazenwasser Raalte particulier

GGS Service staat bekend om de klantvriendelijkheid en goede communicatie. Ook voor particulieren! Wij leveren schoonmaakwerk op maat en horen graag al uw wensen met betrekking tot onze diensten. Als u contact met ons opneemt, dan maken wij voor u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Neem direct contact met ons op voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Al vele tevreden klanten gingen u voor.