Hogedrukreiniging Harderwijk

Glasbewassing

Glazenwasser Harderwijk

Heeft u voor een glazenwasser Gelderland geheel afgezocht? Dan gaat u zeker slagen bij schoonmaakbedrijf Harderwijk GGS Service. Één van de grootste ergernissen zijn vuile ramen. Voor een totale glasbewassing oplossing bent u bij GGS Service aan het juiste adres. Wij hebben in de provincie Gelderland glazenwassers in dienst die uw ramen schoonmaken en weer laten stralen.

Glasbewassing-1

Glazenwasser met moderne technieken

GGS Service heeft als glazenwasser de provincie Gelderland en als glazenwasser de gemeente Harderwijk uitgekozen als hét gebied waar zij haar activiteiten met plezier en inzet uitvoert. Het uitvoeren van glasbewassing is vanzelfsprekendheid voor ons, hetgeen binnen het totaalpakket van GGS Service valt.
Ook voor particuliere woningen kan een prijsopgave c.q. offerte wordt opgemaakt.
De glazenwasser kan in Harderwijk op verschillende wijze uw glaswerkonderhoud van u of een andere partij overnemen. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze, te weten met een ladder tot de hoogte bepaald door de Arbowet, op de traditionele wijze of met een hoogwerker of middels een telewash methode.

Glazenwassen met traditioneel ladderwerk

Tot een hoogte van maximaal 9,5 meter is traditioneel ladderwerk voor glazenwassers in Harderwijk en Gelderland toegestaan, wel moet de plek waar de ladder staat aan bepaalde eisen voldoen. Deze voorwaarde kunnen wij u telefonisch aan u uitleggen.

Glasbewassing-harderwijk

Glazenwasser Harderwijk? Ook met de Telewash methode

Telewash systeem vindt plaats met mineraalvrij water dat een optimale reiniging en
(na droging) streeploos oppervlak oplevert.

De voordelen van het telewash systeem zijn:

  • Milieuvriendelijk ramen wassen: geen reinigingsmiddelen
  • Minder snelle herbevuiling
  • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen (serres, winkelpromenades)
  • Ramen wassen met veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden

Glaswerk met inzet van hoogwerker

Wij hebben als glazenwasser Harderwijk en Gelderland uitgekozen als ons primaire werkgebied. Wanneer het glaswerk in de omgeving Harderwijk hoger reikt dan maximaal is toegestaan of wanneer het glaswerk niet goed of veilig bereikbaar is middels ladder en/of telewash methode, kan GGS Service hiervoor een hoogwerker inzetten afgestemd op het object.

Voor de professionele glazenwasser in Gelderland en Harderwijk geldt dat veiligheid voorop staat. Hiervoor hebben onze glazenwassers speciale opleidingen afgerond en zijn ze op de hoogte van arbowet- en regelgeving en de wetgeving van de provincie Gelderland.

Glasbewassing-GGS

Prijzen Glazenwasser Harderwijk?

Kortom, als u voor een glazenwasser Harderwijk en omgeving geheel heeft afgezocht en u bent bij GGS Service terecht gekomen dan zijn uw ramen in goede handen. Wij zorgen er voor dat uw kantoor of woning periodiek wordt schoongemaakt. Neem contact met ons op en vraag naar de prijzen.

Glasbewassing-banner