Hogedrukreiniging Harderwijk

Algemene schoonmaak

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfspanden? GGS Service!

Heeft u een kantoor- of bedrijfspand en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van kantoren? In de gemeente Harderwijk is men al jaren bekend met de kwaliteit van schoonmaakbedrijf GGS Service. Hier bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken inhoudt. Uiteraard van uitstekende kwaliteit en flexibel inzetbaar. Ga alleen voor het beste op het gebied van schoonmaken en kies voor Schoonmaakbedrijf Harderwijk GGS Service.

Laat uw kantoor schoonmaken door ons uitstekende personeel

Harderwijk en de provincie Gelderland zijn al lange tijd het belangrijkste werkgebied voor schoonmaakbedrijf GGS Service. Bij ons werken professionele schoonmakers en wij maken daarnaast ook regelmatig gebruik van onderaannemers. Wanneer u ons inschakelt voor kantoren schoonmaken of bedrijfspanden schoonmaken (periodiek), maken wij op basis van een kritische en zorgvuldige selectie een keuze voor een medewerker die naar onze mening het beste bij u en uw bedrijfscultuur past. Daarnaast controleren wij regelmatig of de kwaliteit van de door ons aangeboden schoonmaak service gewaarborgd blijft. Mede daardoor onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven.

GGS Service schoonmaakbedrijf: gericht op inspanning en resultaat!

Naast ons standaard schoonmaakprogramma dat met name gericht is op inspanning, kunnen wij ook samen met u een programma opstellen dat vooral gericht is op resultaat. Heeft u bijvoorbeeld voor een glazenwasser Harderwijk afgezocht en niet gevonden? Of bent u op zoek naar een periodieke schoonmaakdienst voor uw kantoor? Dan kunnen wij voor u, op basis van onze diverse pakketvormen, geheel vrijblijvend een offerte op maat samenstellen. Daarbij houden wij rekening met voor u gewenste kwaliteitsniveau, die bij GGS Service altijd hoog is. Dat kunnen niet alle schoonmaakbedrijven! Ongeacht waar u gevestigd bent, wij zijn u graag van dienst. Ons werkgebied is namelijk zeer groot. Wilt u meer weten over wat GGS Service voor uw bedrijfs- of kantoorpand kan betekenen op het gebied van schoonmaken? Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0639759855 of vul uw gegevens hier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

schoonmaak harderwijk

Voor een milieubewust schoonmaakbedrijf zit u bij GGS Service zeker goed!

Met het oog op duurzaam ondernemen bieden wij de mogelijkheid om milieubewust (dus zonder chemicaliën of andere schadelijke schoonmaakproducten) de schoonmaakwerkzaamheden bij u te komen verrichten. Hierbij maken wij gebruik van het Reflex-microvezelsysteem, waardoor wij milieuvriendelijk kunnen schoonmaken.  Voor een professioneel en kwalitatief hoogwaardig schoonmaakbedrijf moet u bij GGS Service zijn.

De voordelen van schoonmaken via GGS Service

Wie er voor kiest om het eigen kantoor- of bedrijfspand door GGS Service te laten schoonmaken, profiteert van een flink aantal voordelen:

  • wij hebben een jarenlange ervaring in het schoonmaken van kantoren en bedrijven
  • wij maken gebruik van flexibel inzetbaar en gekwalificeerd personeel
  • wij zorgen voor een regelmatige tussentijdse controle op de door ons geleverde schoonmaakwerkzaamheden
  • u krijgt van ons een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen
  • er zijn mogelijkheden tot milieubewust schoonmaken

Bent u al overtuigd van wat GGS Service voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u dat wij voortaan uw kantoor- of bedrijfspand professioneel schoonmaken? Neem dan contact met ons op!